EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!

Politica de confidentialitate

Stimati parteneri,
 
Parte din responsabilitatea noastra in aceasta relatie este si modul in care avem grija de datele personale pe care ni le-ati pus la dispozitie.
Prin urmare, dorim sa va spunem ca incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (in continuare “Regulamentul”) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin intermediul acestui Regulament, se doreste crearea unui cadru legislativ unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene care sa nu mai necesite masuri nationale de implementare.
Operatorul de date : SC BLUE LINE SERVICES SRL, prin agentia Perpetua Travel se aliniaza prevederilor Regulamentului.
 
Cum colectam sau obtinem informatii despre dvs.:
- cand furnizati datele respective (ex: prin contactarea noastra, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea diferitelor servicii si produse turistice, prin completarea formularului de cerere oferta de pe site, prin inscrierea in baza de date a societatii pentru a primi informari de marketing cu privire la serviciile si produsele noastre);
 
Ce informatii colectam: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii, varsta copiilor,  numele companiei (daca este aplicabil), numarul de inregistrare TVA (daca este cazul).
 
Cum utilizam datele dvs.: pentru scopuri de business si administrative, in special pentru a va contacta si pentru a procesa comenzile dvs, pentru a ne indeplini obligatiile contractuale.
       Colectam datele cu caracter personal pentru emiterea facturilor, pentru emiterea draftului contractului cu turistul, a voucherelor  si pentru biletele de avion. Rezervarile pachetelor turistice si ale biletelor de avion sunt nominale.
Dezvaluirea datelor despre utilizatori catre parti terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. - furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru functionarea afacerii, pentru respectarea obligatiilor legale.
 
Colectarea de date cu caracter personal pe site:
Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul nostru in urmatoarele scopuri:
- trimiterea ofertelor solicitate de catre client, emiterea facturii si incheierea contractului cu turistul, expedierea diverselor documente prin intermediul firmelor de curierat;
- trimiterea de newslettere, doar cu aprobarea dvs.
Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate doar următorilor destinatari: partenerii contractuali sau firme de curierat.
 
Durata prelucrarii:
Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pe durata derularii contractului, cu indeplinirea prevederilor legale aferente Capitolului II, art. 5, cu referire la modul si perioada de stocare a datelor cu caracter personal.
Datele cu caracter personal trebuie pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele.
 
Cum protejam datele dumneavoastra ? 
Oferim spre utilizare un server sigur. Avem proceduri de securitate care acopera stocarea in siguranta a informatiilor, pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia referitoare la protejarea datelor. 
Daca alegeti sa primiti newsletter-ul nostru care va include oferte,  stiri de ultima ora, referitoare la diverse evenimente,  adresa dvs de e-mail va fi folosita.
 
Transferarea datelor dvs. personale in afara Spatiului Economic European: va vom transfera datele personale in afara Spatiului Economic European doar daca suntem obligati sa facem acest lucru prin lege sau in vederea executarii obligatiilor contractuale fata de dvs. - atunci cand facem acest lucru, ne asiguram ca exista masuri de protectie adecvate, de exemplu: protectia datelor cu caracter personal catre partenerii din afara Uniunii Europene este reglementata prin clauze contractuale standard pentru transferul de date cu caracter personal din Comunitate catre tari terte.
 
Drepturile dvs. in legatura cu datele dvs. personale:
-aveti dreptul de a accesa datele dvs. si a primi informatii despre utilizarea acestora
-aveti dreptul de a cere corectarea si/sau completarea informatiilor (dreptul la rectificare)
-aveti dreptul de a cere stergerea datelor (dreptul de a fi uitat)
-aveti dreptul de a restrictiona utilizarea datelor
-aveti dreptul de a primi datele intr-un format portabil
- aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs.
- aveti dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs.
aveti dreptul de a apela catre o autoritate de supraveghere
 
Cum pot sa imi anulez subscrierea sau sa modific datele mele personale ?
 In orice moment puteti sterge din baza noastra de date, datele cu caracter personal pe care ni le-ati oferit prin intermediul site-ului nostru (atunci cand ati solicitat o oferta).Pentru acest lucru, trebuie sa ne trimiteti o solicitare pe adresa de e-mail office@fairbooking.ro
Din 25 mai 2018, daca aveti nemultumiri sau intrebari legate de prelucrarea datelor personale, va puteti  adresa Responsabilului pentru protectia datelor la adresa office@fairbooking.ro. Plangeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Oricand aveti nevoie de noi, va vom raspunde cu placere la numarul de telefon 0731.477.083.