EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!
IFFA 2022

IFFA 2022

Messe Frankfurt, Ludwig-Erhard-Anlage 1, Frankfurt, Germany
14 May 2022 - 19 May 2022

 
                IFFA 2022 este cel mai important eveniment din industria de prelucrare a carnii. Expozitia se adreseaza in special producatorilor de utilaje din industria carnii . Se vor prezenta perspective ale sectorului de carne, noile tehnologii din industria procesarii de carne, tehnologii pentru ambalare si tranduri in abatorizare.
IFFA 2022 cea mai importanta platforma de inovatii pentru industria procesarii de carne. 
In centrul atentiei vor fi inovatiile si trendurile orientate pe nevoiile pietei. Vor fi prezenti specialisti din domeniu si in special decidenti din segmentul macelarilor.
Industria globala a carnii e o piata dinamica, aflata in continua crestere. Asadar si nevoia de tehnologii moderne si eficiente de procesare a carnii este in crestere. Editia  IFFA 2019 a adunat peste 960 de expozanti din 50 de tari si peste 66.000 de vizitatori din 140 de tari, iar editia 2022 se asteapta sa depasesca cifrele editiei precedente.
In 2022, vor fi prezenti peste 1000 de reprezentanti ai mediului de afaceri, care vor prezenta tehnici si tehnologii noi de prelucrare a carnii. Evenimentul reprezinta un punct de intalnire pentru factorii de decizie si pentru expertii din domeniu.
Frankfurt este un oras foarte aglomerat pe durata targului. Pentru cea mai buna oferta de cazare, completati formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp!
 
 

Cere o oferta personalizata