EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!
SIGEP Rimini 2020

SIGEP Rimini 2022

Rimini Fiera, Via Emilia, nr. 155, Rimini, Italia
12 Mar 2022 - 16 Mar 2022

SIGEP 2022 - Expozitie Internationala pentru gelaterie, patiserie, cofetarie, ciocolaterie si panificatie artizanala – se desfasoara anual, in geneeral, in luna ianuarie la Rimini, Italia. Pe toata perioada desfasurarii expozitiei, au loc diverse evenimente cu caracter international si un bogat calendar de concursuri si demonstratii, la care participa faimosi maestrii internationali din aceste domenii. 
Urmatoarea editie a expozitiei SIGEP  se va derula anul acesta, in intervalul  12-16  martie, la Fiera Rimini. Evenimentul este unul extrem de asteptat de catre profesionistii din industrie. Intr-un spatiu de expozitie de peste 129.000 mp, vor fi prezenti peste 1000 de expozanti si peste 200.000 de vizitatori.
Companii de top vor expune o gamă largă de materii prime și ingrediente, mașini, mobilier, precum și soluții de ambalare.
Evenimentul  include diverse prezentări , iar subiectele cheie vor fi impartite in 9 sectiuni tematice: produse de panificatie, ciocolata, cafea, produse de cofetarie, decorare, paste proaspete, mobilier si accesorii, inghetata si pizza.
La  expozitia Sigep  2022, vor avea loc evenimente și concursuri în toate secțiunile. Oferind atât oportunități de afaceri unice, cât și know-how valoros despre cele mai noi tendințe din sectoarele respective, show-ul este considerat un must-attend pentru toți cei implicați în industrie.
Rimini este o destinație turistică de renume. Tinand cont de faptul ca solicitarile de cazare pentru SIGEP se suprapun peste solicitarile turistilor, gasirea unei solutii optime de cazare  poate fi uneori dificila. Se recomanda ca rezervarea pachetelor de cazare sa se faca cu cca 6 luni inainte. Venim in intampinarea dvs si va oferim solutii de cazare adaptate nevoilor dvs. Pentru cea mai buna oferta de cazare, va rog sa ne trimiteti solicitarea dvs pe adressa de e-mail office@fairbooking.ro si veti primi oferta solicitata!
 
 

Caută cazare