EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!
Anuga 2023

ANUGA 2023

Messe Cologne, Messeplatz 1, Germany
07 Oct 2023 - 11 Oct 2023

Targul Anuga 2023 va avea loc la Koln, Germania, in cadrul Complexului Expozitional Koelnmesse ( al cincilea ca marime din lume) in perioada 7-11 octombrie 2023. Anuga este cel mai important targ din lume, pentru industria alimentara si a bauturilor. Editia trecuta a adunat nu mai putin de 7400 expozanti si peste 170.000 de vizitatori. S-au prezentat delicii culinare de top.
Targul Anuga este unic: nicaieri in lume nu se intrunesc cererea si oferta atat de eficient si la un nivel atat de ridicat de calitate.  Anuga intruneste 10 targuri sub acelasi acoperis: Gourmet food, Chilled food, Meat, Frozen Food, Dairy, Bread and Bakery and Hot Beverages, Drinks, CateringTec, Retail Tec, Organic.
Timp de cinci zile, tendintele alimentare, de bauturi si inovatii tehnologice sunt expuse la acest eveniment.
Evenimentul include si congrese la care vor participa expertii din industrie - Conferința iFood, evenimentul NEWTRITTION X - un summit emblematic care marchează piața personalizată a nutriției.
Cu o traditie de aproape un secol, Anuga s-a dovedit  a fi un eveniment de importanta maxima in indistria alimentara. 
Salonul comercial va ocupa 11 hale si va avea peste 280.000 mp.  Fie ca sunteti producator in domeniul alimentar, bucatar sau doar gurmand, noi va putem ajuta sa va gasiti cel mai bun pachet de cazare pentru targul Anuga. Completati formularul de comanda, de mai jos si echipa noastra va va trimite pachetul de cazare potrivit cerintelor si si bugetului dvs!

Caută cazare