EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!
Ambiente 2020

Ambiente 2021

Messe Frankfurt, Ludwig-Erhard-Anlage 1, Frankfurt, Germany
20 Apr 2021 - 20 Apr 2021

 
Ambiente 2021- EVENIMENTUL SE VA DERULA ONLINE IN DATA DE 20 APRILIE 2021!
 AMBIENTE este cel mai mare targ de bunuri de larg consum din Europa si unul dintre targurile cheie din intreaga lume, din acest domeniu.
 Cu mai mult de 4400 de expozanti, majoritatea din străinătate și cu peste 134.000 de vizitatori Ambiente 2021 promite mari oportunitati de afaceri, precum și o șansă de a admira inovații și idei de start-up creative.
Targul reprezinta cadrul ideal pentru dialog, formarea de parteneriate și colaborări pline de succes si este o invitație la a  descoperi produse cu adevărat deosebite pentru decorul casei, al bucătăriei, amenajarea exteriorului și nu numai. In cadrul evenimentelor din anii trecuti, s-au distins mai multe sectiuni:
Zona de dining, cu expozanti care au prezentat o gama foarte larga de produse, cuprinzand tot ce tine de bucatarie si decorarea mesei;
Zona de living, unde au fost prezentate cele mai noi tranduri in design: accesorii pentru casa, decoratiuni pentru interior si exterior;
Giving, zona in care s-au prezentat game variate de cadouri, obiecte de decor, papetarie, produse de infrumusetare, complementare cu produsele din primele doua categorii
Ambiente 2021 pune accent pe evenimente suplimentare care susțin nevoile companiilor. Astfel,  Ambiente Academy  este o nouă platformă care prezintă tendințele și oportunitățile actuale în industria bunurilor de consum; Premiile Design Plus,  Speed ​​Dating @ Ambiente  reprezinta platforme care se concentrează pe scurte prezentări pentru diverse inovații.
Cele mai importante momente ale show-ului includ premiile Design Plus.  
Pentru un eveniment cu o astfel de amploare, poate fi incomoda gasirea unui hotel aproape de locatia evenimentului. Venim in intampinarea dvs si iva oferim un pachet de cazare, care sa corespunda asteptarilor si bugetului alocat. Completati formularul de mai jos si veti primi oferta noastra in cel mai scurt timp!
 

Cere o oferta personalizata