EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!
Nurnberg Toy Fair 2021

Targul de Jucarii de la Nurnberg 2021

Nurnberg Messe Nuremberg, Germany Messezentrum
20 Jul 2021 - 24 Jul 2021

      Targul de Jucarii de la Nurnberg  (Nurnberg Toy Fair) este locul in care mediul de afaceri intalneste spiritul jocului.
În fiecare an, la Nürnberg se intâlnesc cei mai importanți actori de pe piaţa internaţională a jucăriilor. Mărci renumite,  dealeri independenţi şi nenumăraţi reprezentanţi ai presei fac din târgul de jucării cel mai important eveniment din industria jucăriilor. Editia 2021 a fost reprogramata in intervalul 20-24 iulie 2021
La cel mai mare târg de jucării din întreaga lume se nasc relaţii de afaceri concrete, se stabilesc tendinţele anului următor şi se face schimbul de informaţii de ultimă oră. Cu peste 3000 de expozanti si peste 70000 de vizitatori, Targul de Jucarii de la Nurnberg este de departe cel mai mare eveniment din domeniu.
Spielwarenmesse 2022 este considerată expoziția cheie in domeniul industriei jucariilor.  Aproape 95% dintre expozantii care au participat la ultima editie au declarat ca vor participa si la editia 2022. Evenimentul ofera oportunitati excelente pentru a va extinde reteaua de afaceri si de a va imbogati portofoliul de investitii.
 Peste 28% dintre companiile prezente la târg nu vor expune in cadrul altor evenimente similare.
Pentru cea mai buna oferta de cazare, va rugam sa completati formularul de mai jos si veti primi oferta noastra  in cel mai scurt timp!
 
 
 
 
 
 
 

Cere o oferta personalizata