EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!
HANNOVER MESSE 2020

HANNOVER MESSE 2021

Hanover Fairground, Messegelände, Hannover, Germany
12 Apr 2021 - 16 Apr 2021

EVENIMENTUL SE VA TINE ONLINE!
 
Este cel mai influent targ de tehnologie industriala din lume. Evenimentul va avea loc la centrul Hannover Exhibition Grounds si a fost reprogramat in  perioada 12-16 aprilie 2021. Hannover Messe 2021 este un eveniment care va ingloba peste 10 expozitii concurente, in acelasi timp.
Targul acopera diverse ramuri ale indistriei, precum:automatizare industriala, energie, soluții IT industria și furnizarea de energie eoliană. Unele dintre temele principale ele editiei 2020 sunt urmatoarele:
• Întreținere predictivă
• Întreținerea aditivilor
• Industria 4.0
• Materiale și componente inteligente
 
Spectrul larg al expozitiei de la Hannover Messe este cheia succesului său. Cu un spatiu de expozitie de peste 240.000 mp si peste peste 6500 de companii expozante, evenimentul atrage peste 225.000 de vizitatori din întreaga lume. Cu mai mult de 5 milioane de contacte de afaceri stabilite în timpul târgului, Hannover Messe este oportunitatea perfectă pentru companii, pentru a-si extinde cota de piață. Aceste cifre impresionante atrag branduri de top ale industriei, experți în tehnologie și companii de servicii IT. Hannover Messe 2021 este un eveniment de la care nu trebuie sa lipseasca nici o societate comerciala din sectorul industriei grele.
Numarul impresionant de expozanti inregistrati si numarul mare al companiilor internationale prezente, reflecta necesitatea la nivel mondial de impartasire a informatiilor cu privire la tehnologiile care pun bazele viitorului productiei. Pentru multi expozanti, mediul economic global prezent  este un alt motiv pentru a fi prezenti la acest eveniment.
 Multe companii trebuie sa priveasca spre noile piete, pentru a-si reduce dependenta de un portofoliu restrans. 
 
Targul de la Hanovra poate adauga valoare, prin faptul ca aici producatorii vor gasi tehnologiile si partenerii potriviti care ii vor ajuta sa isi sporeasca competitivitatea.
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru a va asigura serviciile de cazare optime, la cel mai important targ de tehnologie indistriala!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cere o oferta personalizata