EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!
Mido 2020

MIDO 2021

Fiera Milano, Strada Statale 33 del Sempione 28, 20145 Rho, Milan, Italy
05 Jun 2021 - 07 Jun 2021

 MIDO 2021 (Mostra Internazionale di Ottica, Optometria, Oftalmologia) EVENIMENTUL SE VA DERULA ONLINE!
Este cel mai important salon internațional din domeniul opticii medicale și îngrijirii vederii.
Evenimentul a fost reprogramat pentru intervalul 5-7 iulie 2021
 Este o platformă dedicată profesioniștilor din Europa , Asia, America de Nord si America de Sud, care-si prezinta in cadrul evenimentului inovatiile si produsele de top. Se lansează proiecte, se dezbat concepte și se discută tendințe specifice îngrijirii vederii. Evenimentul este organizat anual de ANFAO (Asociația Națională a Fabricanților de Articole Optice din Italia) în cadrul complexului expozițional Rho de lângă Milano. 
MIDO și-a câștigat reputația celui mai prestigios salon din calendarul mondial al industriei optice, atat in ceea ce priveste monturile pentru ochelari, ochelari de soare, lentilele oftalmice corectoare, lentilele de contact ori accesorii, cat si in ceea ce priveste aparatura de investigație optometrică sau echipamente de laborator pentru execuția ochelarilor.  Salonul pune în mișcare toate componentele pieției de profil, fiind un prilej perfect de testare a noilor produse precum și de verificare a abilităților viitorilor profesioniști (studenți din învățamântul specializat de optică și optometrie).
 
La MIDO sunt etalate peste 150.000 de produse, divizate în 27 de categorii ce reprezintă cele mai recente noutăţi din industria de optică medicală și domeniile conexe:
 
- rame pentru ochelari, ochelari de soare si accesorii (întreținere, purtare, păstrare etc)
 
- lentile aeriene (oftalmice corectoare) și contactologie (lentile de contact și produse asociate)
 
- echipamente de laborator (măsurarea și șlefuirea lentilelor aferente dispozitivului optic de corecție), aparate pentru investigație oculară (măsurarea acuității vizuale, imagistică oculară etc)
 
- mobilier și accesorii adecvate centrelor de optică medicala, console interactive pentru saloanele de optică
 
- softuri de gestiune sau aplicații mobile pentru promovarea vânzărilor
 
- publicații de profil (reviste specializate de optică medicală și optometrie)
 
- instituții de învățământ și centre de formare continuă.
 
 
 MIDO  va propune câteva spații de interacțiune dintre modă, artă, media și tehnologie: Design Lab (spațiu exclusiv dedicat companiilor inovative sau atlierelor emergente), Fashion District (arie ce găzduiește producători direct  sectorul modei de la principalii jucători internaționali precum și micile ateliere de creație), MIDO Tech (cea mai mare arie expozițională din lume dedicată echipamentelor, materiilor prime și componentelor), Lenses, MIDO More!, Otticlub (spațiu destinat exclusiv profesioniștilor în care sunt programate seminarii, conferințe sau cursuri de formare) și FAIR East Pavilion.
 
Pavilionul "More!" este un spațiu de graniță conceput special pentru a ilustra viitoarele tendințe din universul ochelarilor. Organizatorii l-au configurat drept un extraordinar incubator de creativitate, planificare și inovare, "More!" prezentându-se ca un laborator de idei – Lab Academy, concepte și experimente impregnate cu diferite forme de expresie artistică, cum ar fi muzica și artele spectacolului. În această perspectivă, MIDO More! reprezintă un spațiu de întâlnire pentru creatorii celor mai îndrăznețe proiecte ale “ochelarilor artizanali”, o categorie ce are menirea deopotrivă să aducă în prim plan idei revoluționare și să inspire profesioniștii din industrie. More! este ideal pentru acei designeri aflați mereu în căutarea unor soluții tehnice surprinzătoare ori interesați de implementarea unor noi modalități de expresivitate – NEW (never ending wonders), o stare de spirit prolifică ce rezuma perfect sloganul MIDO.
 
Pentru cea mai buna oferta de cazare pe perioada targului, va rugam sa complertati formularul de  mai jos!

Cere o oferta personalizata