EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!
Salone del Mobile Milan 2020

Salone del Mobile Milan 2021

Fiera Milano, Strada Statale 33 del Sempione 28, 20145 Rho, Milan, Italy
05 Sep 2021 - 10 Sep 2021

Expoziția International de Mobila din Milano, renumitul Salone Internazionale del Mobile Milan, a devenit cel mai mare și mai important eveniment de acest gen din lume.
De-a lungul ultimilor ani, a demonstrat o creștere constanta, atât a numărului de expozanți, cat și a numărului de vizitatori. Editia trecuta a atras peste 379.000 de vizitatori. Urmatoarea editia a evenimentului a fost reprogramata  in intervalul 5-10 septembrie 2021. Se vor reuni peste 2300 expozanti, care vor prezenta tendintele viitoare ale sectorului..Suprafata de expunere va fi impartita in mai multe categori, printre care: design, mobilier clasic,  mobilier de lux. Evenimentul va atrage fără îndoială numerosi cumpărători, producatori, antreprenori, arhitecți și designeri de interior din întreaga lume, pentru care evenimentul este de primă importanță.
Se va pune accent pe inovatie si inventivitate si veti avea sansa sa vedeti cele mai creative moduri de a mobila o casa. Nu in ultimul rand, veti avea oportunitatea sa intalniti cei mai mari producatori din industria mobilei.
Circa o treimie dintre participantii acestui eveniment sunt din afara Italiei, de aceea hotelurile sunt rezervate cu mult timp inainte.
Pentru cea mai buna oferta de cazare, va rugam sa completati formularul de mai jos. In cel mai scurt timp veti primi oferta noastra.
 
 

Cere o oferta personalizata