EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!
Agritechnica 2019

AGRITECHNICA 2021

Hanover Germany, Messegelande
14 Nov 2021 - 20 Nov 2021

In perioada 14-20 noiembrie 2021, la Hanover Germania, se va desfasura cel mai mare targ din lume pentru masini si utilaje agricole. Targul Agritechnica are loc o data la doi ani, la Messe Hanovra. Editia din 2019 a adunat peste 2900 de expozanti din 47 de tari si peste 447 000 vizitatori, de fermieri, dealeri de utliaje si antreprenori din intraga lume. Caracterul international al expozitiei face din Agritechnica un lider mondial pe piata utilajelor si echipamentelor agricole.Din cei peste 447000 de vizitatori, peste 106000 sunt din afara tarii si vin atrasi de ultimele noutati ale tehnologiei in domeniu. Organizatorii de la DLG- Societatea Agricola Germana afirma ca  s-au ocupat aproape toate cele 23 de hale ale expozitiei si ca vor avea loc multe evenimente si conferinte internationale. Tot ei ne pun la curent cu noile tendinte ale targului, percepute la editia anterioara -  Agritechnica 2017, pentru utilajele electrice. Se vor prezenta si mai multe inovatii in domeniul masinilor electrice, in vederea cresterii eficientei intreprinderilor mari si medii. Tendinta a fost resimtita si in 2017, cand peste 70% dintre experti au fost de acord ca electronicele reprezinta viitorul si in agricultura.
Pionierii in domeniu sunt de acord ca vizitarea expozitiei este o necesitate pentru companiile din acest sector, expozitia in sine fiind prilejul unic de informare cu privire la ultimele aparitii in domeniul utilajelor agricole. 
Amploarea evenimentului de talie internationala face dificila asigurarea unei cazari, majoritatea hotelurilor fiind deja rezervate cu multe luni inaintea evenimetului. De aceea, venim in sprijinul dumneavoastra in a va ajuta sa gasiti cea mai oportuna oferta de cazare, imbinand conditiile de baza: confort, costuri, distanta. Va asteptam cu ofertele noastre pentru pachetele de cazare, personalizate fiecarei cereri in parte. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati cererea si echipa noastra va veni cu cea mai buna oferta! 
 
 

Cere o oferta personalizata