EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!
Agritechnica 2019

AGRITECHNICA 2023

Hanover Germany, Messegelande
12 Nov 2023 - 18 Nov 2023

Agritechnica 2023 este recunoscut drept un  eveniment crucial pentru inceperea unui nou sezon de afacerui. In perioada 12-18 noiembrie 2023, la Hanover Germania, se va desfasura cel mai mare targ din lume pentru masini si utilaje agricole. Se estimeaza ca vor fi prezenti peste 3000 de expozanti din 47 de tari si peste 500 000 vizitatori, de fermieri, dealeri de utliaje si antreprenori din intraga lume. Caracterul international al expozitiei face din Agritechnica un lider mondial pe piata utilajelor si echipamentelor agricole.Din cei peste 447000 de vizitatori, peste 106000 sunt din afara tarii si vin atrasi de ultimele noutati ale tehnologiei in domeniu. Vor avea loc multe evenimente si conferinte internationale, care va vor pune la curent cu noile tendinte din domeniu. Se vor prezenta si mai multe inovatii in domeniul masinilor electrice, in vederea cresterii eficientei intreprinderilor mari si medii. Tendinta a fost resimtita si la editiile trecute, cand peste 70% dintre experti au fost de acord ca electronicele reprezinta viitorul si in agricultura.
Pionierii in domeniu sunt de acord ca vizitarea expozitiei este o necesitate pentru companiile din acest sector, expozitia in sine fiind prilejul unic de informare cu privire la ultimele aparitii in domeniul utilajelor agricole. 
Amploarea evenimentului de talie internationala face dificila asigurarea unei cazari, majoritatea hotelurilor fiind deja rezervate cu multe luni inaintea evenimetului. De aceea, venim in sprijinul dumneavoastra in a va ajuta sa gasiti cea mai oportuna oferta de cazare.Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti un e-mail pe adresa office@fairbooking.ro si va vom trimite oferta potrivita!
 

Caută cazare