EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!
Paperworld 2020

Paperworld 2021

Messe Frankfurt, Ludwig-Erhard-Anlage 1, Frankfurt, Germany
20 Apr 2021 - 20 Apr 2021

Paperworl 2021 - o lume cu si despre hartie!- TARGUL SE VA TINE ONLINE, IN DATA DE 20 APRILIE 2021! 
Targul Paperworld este o platforma internationala, unde se intalnesc producatori din domeniul biroticii, printing-ului, packiging-ului, producatori de instrumente de scris si  de accesorii care au legatura cu hartia. Este cea mai mare expoziție internațională, unde veti gasi ultimele noutati sau trand-uri, de la accesorii de birou, la articole de marochinarie scolara si pana la instrumente de scris si felicitari.
Targul este organizat anual, de obicei la sfârșitul lunii ianuarie, în Messe Frankfurt, insa anul acesta evenimentul se va derula online. Paperworld atrage  peste 1500 de expozanți și peste 32.000 de vizitatori, din peste 139 de tari.
 Mai mult de 40% dintre vizitatori sunt in cautare de noi relatii de afaceri, pentru de a-si consolida pozitia lor pe piata.
Grupurile de produse expuse în timpul targului Paperworld acoperă întregul sector si includ: rechizite de birou, consumabile pentru imprimante și accesorii, scris și echipamente de desen, rechizite școlare, cadouri, ambalaje, produse exclusiviste si personalizate de papetărie. Paperworld reprezinta un spatiu in care tendintele nu sunt doar expuse, ci si dezbatute de profesionisti. Incepand cu 2017, asociatiile de comert  Altenaer Kreis si PBS Industrieverband s-au alaturat evenimentului.
Paperworld este o platformă extrem de importanta pentru toate companiile implicate în industrie.
Pe durata targului, gasirea unei variante convenabile de cazare poate fi dificila. Venim in intampinarea dvs si va oferim cele mai bune solutii de cazare din punct de vedere al raportului pret-calitate. Completati formularul de mai jos si veti primi oferta noastra!
 
 
 

Cere o oferta personalizata