EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!
ISM 2020

ISM 2022

Messe Cologne, Messeplatz 1, Cologne, Germany
30 Jan 2022 - 02 Feb 2022

      Cel mai mare târg de snacks-uri dulci si sarate din Europa , ISM 2022, va avea loc la Köln, in intervalul 30 ianuarie-2 februarie 2022.
ISM 2022 este cel mai mare și cel mai important targ de dulciuri din Europa, iar evenimentul are loc o dată pe an, în Köln. Toata gama de produse de patiserie, produse snack si alte produse  sunt prezentate aici. Noile tendințe si produsele inovatoare vor fi prezentate publicului. 
Cu peste 38.000 de vizitatori si peste 1700
de expozanti, ISM  este un spectacol  pentru toate societatile comerciale din industrie. Este locul perfect pentru noi oportunități de afaceri , tehnologii emergente și nu numai.
În ultimii ani, România a acordat o atenție tot mai mare târgului de dulciuri de la Köln, promovarea pe piețele externe fiind una dintre modalitățile de creștere a afacerilor producătorilor locali. În plus, producătorii români încearcă pe cât posibil să se alinieze la trendurile internaționale și să răspundă nevoilor actuale din consum.
Pe perioada targurilor, Cologne devine un oras foarte aglomerat si gasirea unui pachet de cazare potrivit nevoilor dvs, poate fi dificila. De aceea venim in intampinarea dumneavoastra cu oferte variate de cazare. Va rugam sa completati formularul de comanda de mai jos si va com trimite cele mai avantajoase oferte!
 
 

Cere o oferta personalizata