EnglishRomana
Sustinem calatoriile cu scop!
Aquanale 2021

AQUANALE 2021

Messe Cologne, Messeplatz 1, Cologne, Germany
26 Oct 2021 - 29 Oct 2021

           Aquanale 2021  este un eveniment major, din domeniul Spa-Welness, la care participa peste 282 expozanti.
Aquanale 2021 este unul dintre cele mai importante targuri internationale pentru piscine, saune si Ambient Acvatic. Evenimentul atrage peste 26500 de vizitatori din 115 tari, care vor avea posibilitatea de a admira inovatiile celor peste 250 de companii prezente.
Aportul major de vizitatori, altii decat cei germani, vine din tari europene precum Marea Britanie, Rusia, Franta, Olanda, Turcia si Israel, dar si din Asia, in special India. Un aspect remarcat de expozanti a fost calitatea vizitatorilor, in buna masura specialisti (arhitecti, designeri, constructori, consultanti etc.) sau clienti finali aflati in cautarea unor proiecte deosebite. 
O tendinta remarcata la editia trecuta este faptul ca piscina, sauna, centrul Spa devin tot mai mult centre ale vietii sociale; casa, gradina, si acum piscina sunt elementele principale ale unui mediu integrat, in care oamenii socializeaza, isi petrec timpul cu prietenii sau familia. Piscina nu mai este o anexa a constructiei, ci parte integranta din ea, pe care cei mai multi vor sa o foloseasca tot timpul anului, si nu doar in sezonul cald. In paralel cu utilizarea tot mai multor materiale noi, exista si tendinta de a tehnologiza cat mai mult o piscina sau centru Spa, de a o include in sistemul de comunicare al generatiei Internetului. Piscina si zona Spa sunt evaluate tot mai mult din perspectiva designului.
Va puteti bucura de participarea la acest eveniment, lasandu-ne noua grija rezervarii pachetului de cazare. Completati formularul de mai jos si veti primi oferta noastra in cel mai scurt timp!
 
 
 

Cere o oferta personalizata